Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Понеділок, 11 липня 2016, 14:25

Садовий запропонував ввести пільгові кредити на житло для учасників АТО

Андрій Садовий

Аби забезпечити львівських учасників АТО житлом, міський голова Львова Андрій Садовий запропонував Уряду запровадити пільгове кредитування.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначив Андрій Садовий на зустрічі з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, місто виділило кошти і будує будинок на 53 квартири для учасників АТО та їх сімей, вже закупило і вручило ордери на 19 квартир, а також планує придбати ще 20 квартир.

Втім військових, що пройшли зону АТО, у Львові тисячі. Відтак Садовий зазначив, що місто не може надати житло усім військовослужбовцям, і розраховує на підтримку держави у питаннях соціального забезпечення та реабілітації бійців.

"Підтримка держави у питаннях соціального забезпечення та реабілітації своїх військових є невід’ємною складовою її успіху та авторитетності. У зв’язку з цим прошу розглянути на засіданні Уряду можливість пільгового кредитування житла для бійців АТО та їхніх сімей", – розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, у Львові триває будівництво багатоповерхівки для учасників АТО на вул. Під голоском.

І Андрій Садовий пообіцяв, що до кінця року 53 сім'ї отримають у ній квартири. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.