Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

obozrevatel.ua

Вівторок, 31 липня 2012, 15:02

Двоє братів зі спільником постануть перед судом як обвинувачені у справі про вбивство головного лікаря Пустомитівської ЦРЛ

Прокуратурою Львівської області скеровано до суду кримінальну справу про вбивство головного лікаря Пустомитівської ЦРЛ. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області. 

 

Під час розслідування вказаної кримінальної справи, порушеної стосовно двох братів-нападників, слідчими здобуто докази, що повністю доводять їх вину у скоєнні розбійного нападу та умисного вбивства. Відповідно до чинного законодавства, за такі злочини передбачено довічне ув'язнення або позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, - наголошено у повідомленні. 

Слідчими з'ясовано, що розбійний напад на головного лікаря Пустомитівської центральної районної лікарні Ярослава Федину вчинили двоє братів разом зі спільником, особа якого наразі встановлюється (матеріали щодо останнього виділено в окреме провадження).

Зловмисники, діючи за заздалегідь складеним планом, проникли на подвір'я загиблого із намірами пограбувати та вбити його.

Вказані особи, напавши на лікаря, завдали йому численних ударів, після чого скотчем зв'язали руки, ноги та обмотали голову, умисно перекривши доступ кисню, внаслідок чого Ярослав Федина загинув. Відтак усі троє втекли з місця події.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.