Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Вівторок, 12 липня 2016, 13:15

Львівських депутатів захищатимуть від злих сил обереги-металошукачі

Львівська міська рада

Депутати вирішили закупити рамки металодетектора, що стоятимуть при вході до зали пленарних засідань міськради.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Зокрема, на засіданні комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова міськради було вирішено закупити одну рамку та металошукачі.

Як наголосив секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило, після подій 9 червня, коли засідання сесії Львівської міськради було зірване, керівники фракцій на нараді більшістю голосів висловилися за додаткові заходи безпеки для депутатів.

"Думаю, варто підтримати ініціативу і закупити одну рамку та металошукачі за кошти бюджету. Час зараз складний, в країні війна, подібні заходи безпеки є й у інших установах, в аеропортах, і до них питання не виникають", – зазначив Анатолій Забарило.

Керівник ЛКП "Муніципальна дружина" Юрій Діль поінформував, що рамки, які встановили для проведення попередньої сесії, були позичені в охоронної фірми, тому потрібно винести на виконком питання закупівлі однієї рамки для міськради.

Орієнтовна вартість рамка, в залежності від рівня потужності металодетектора, від 90 до 120 тис грн.

Нагадаємо, минулого місяця під час сесії Львівської міськради між активістами та нацгвардійцями, яких запросили охороняти мерію, сталася сутичкаУ результаті цієї події з 29 червня при вході до Львівської міської ради тимчасово встановили рамки-металодетектори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.