Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

оповіщення

mostyska.net.ua

Вівторок, 12 липня 2016, 14:24

П'ять міст Львівщини отримають нову систему оповіщення населення

оповіщення

У області реалізують програму з удосконалення систем оповіщення населення про загрозу та виникнення надзвичайних ситуацій.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як наголосив т.в.о директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олександр Харчук, налагоджена співпраця із науково-виробничим підприємством "Електроприлад".

Зокрема, підприємство вже розробило виробництво гучномовного обладнання для створення місцевих систем оповіщення у містах та сільських населених пунктах області.

Зазначимо, "Електроприлад" є одним із провідних підприємств у галузі виробництва устаткування аварійного оповіщення, озвучування, проводового мовлення, гучномовного та спеціального зв'язку.

"Успішним прикладом створення місцевих систем оповіщення є виконання робіт з впровадження гучномовного обладнання в селі Рясне-Руська Яворівського району, Новояворівськ і Мостиська", – акцентував Олександр Харчук.

За його словами, цьогоріч обласну програму реалізовують у Львові, Дрогобичі, Трускавцю, Стрию, Червонограді, а також в Мостиському, Миколаївському, Золочівському, Жовківському, Буському, Жидачівському та Сколівському районах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.