Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Середа, 13 липня 2016, 10:16

Німеччина інвестуватиме у будівництво доріг на Львівщині

Львівщина

Львівщина налагоджуватиме співпрацю з Німеччиною у сфері розбудови інфраструктури.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора на зустрічі першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського зі статс-секретарем Федерального міністерства транспорту і цифрової інфраструктури Німеччини Райнером Бомбою йшлося про залучення іноземних інвестицій та розвиток інфраструктурних об'єктів на території області.

"Залучення іноземних інвестицій на Львівщину є для нас пріоритетним завданням, оскільки вони тісно пов'язані із розвитком інфраструктури. Зокрема важливим на сьогодні є будівництво доріг, розбудова митних переходів тощо", – наголосив Ростислав Замлинський.

Зокрема, інвестори планують допомогти у будівництві концесійної дороги Львів-Краківець та ремонт інших доріг, будівництво вузької євроколії, яка сполучатиме Україну з Європою та дасть можливість пожвавити логістичні процеси, а також розроблені інфраструктурні проекти новоутворених громад у рамках реформи децентралізації.

"Тема інфраструктури для нас є особливо важливою, оскільки є ключем для успішного розвитку економіки. На сьогодні ми долучаємося до реконструкції європейських мережевих автомобільних та залізничних шляхів, також розробляємо нові проекти у сфері мережевого об'єднання із можливістю продовження до України. Ми вважаємо, що Україні теж варто долучатися до таких важливих проектів. Зі свого боку готові залучати до реалізації ваших проектів різні німецькі підприємства", – зазначив Райнер Бомба.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.