Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

енергозберігаючі технології

Середа, 13 липня 2016, 14:35

Українців зобов'язали економити на енергоресурсах

енергозберігаючі технології

Уряд схвалив концепцію Фонду енергоефективності.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Сьогодні на засіданні уряд схвалив концепцію Фонду енергоефективності для того, щоб підвищити ефективність споживання енергії, зменшити витрати людей на опалення квартир і будинків, зекономити видатки на субсидії та створити нові робочі місця.

Як заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, діяльність Фонду дозволить країні за 5 років наблизитися до європейської моделі споживання і обліку енергоресурсів.

«До 2021-го маємо досягти економії 1,5 млрд куб.м газу щороку, заощаджувати щороку 5 млрд гривень бюджетних витрат на фінансування субсидій, створити 75 тисяч робочих місць. Крім того, робота Фонду дає старт розвитку малого та середнього бізнесу на ринку впровадження енергоефективних заходів»,  наголосив Геннадій Зубко.

Нагадаємо, у червні на сесії Львівської обласної ради депутати прийняли програму енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини на 2016-2020 роки. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.