Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Середа, 13 липня 2016, 18:22

Львів виділить шість мільйонів на закупівлю тролейбусів

Львівська міська рада

Депутати міськради погодили зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2016 році будуть проводитись за рахунок міського бюджету.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Як наголосив голова комісії інженерного господарства,транспорту, зв’язку та житлової політики Остап Доскіч, для придбання 5 тролейбусів з низьким рівнем підлоги передбачено додатково 6 млн 651 тис грн, а на реконструкцію трамвайного маршруту №4 (від вул. Стрийської до вул. Ю.Мушака) – 18 млн 500 тис грн.

Заплановано виділити додатково 15 млн 563 тис грн для капітальних ремонтів дахів та систем водопостачання у школах, на розробку стратегії розвитку природно-заповідного фонду РЛП «Знесіння» депутати передбачили 300 тис грн.

Також для продовження ремонтних робіт виділено кошти: на реконструкцію вул.Садової – 9 млн грн, вул. Зимновідської – вул. Станційної – 3 млн грн, перехрестя вул. Стрийської – вул. Наукової – вул. Хуторівка – 950 тис грн.

Крім цього, за словами керівника департаменту економічної політики Ірини Кулинич, на закупівлю мультимедійних дощок для 10 шкіл скерують 16 млн грн, а управління охорони здоров’я отримає 12 млн 551 тис грн для придбання апаратів штучного дихання.

Додатково скеровується 1 млн грн на будівництво водопостачання на вул. Івасюка і вул. Дорошенка у селі Малехів Жовківського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.