Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 14 липня 2016, 14:22

Львівські депутати перерозподілили обов'язки виконавчих органів

Львівська міськрада

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати проголосували за розмежування повноважень між виконавчими органами Львівської міської ради. 

Це рішення підтримав 41 депутат.

"Це положення є нормативним актом, що визначає та розмежовує повноваження між виконавчим комітетом, департаментами, управліннями, відділами, іншими виконавчими органами ради. Це положення є основою для підготовки та внесення змін до положень про виконавчі органи міської ради", – йдеться у документі.

Відтак, міському голові Львова підпорядковані департамент "Адміністрація міського голови", департаменту фінансової політики, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, інспекція державного архітектурно-будівельного контролю. 

Безпосередньо секретарю ради підпорядковуються "Секретаріат ради", першому заступнику міського голови – департамент житлового господарства та інфраструктури, заступнику міського голови з економічних питань та містобудування – департамент економічного розвитку, заступнику міського голови з питань розвитку – департамент розвитку та управління охорони історичного середовища тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.