Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Гучномовець

Вівторок, 19 липня 2016, 17:37

У Львові за 130 тисяч встановлять нові гучномовці

Гучномовець

Львівська міська рада оголосила аукціон з встановлення та монтажу 12 гучномовців у місті.

Це було опубліковано на сайті електронних закупівель ProZorro.

Відтак, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради проводить закупівлю на на встановлення обладнання системи гучномовного зв’язку централізованого оповіщення цивільного захисту.

Зокрема, 4 гучномовці планують встановити на проспекті Червоної Калини, 91 (ЛКП "Культурно-освітній центр ім. О.Довженка"), ще 4 гучномовці облаштують біля будівлі Залізничної районної адміністрації на вул. Виговського, 34.

Будівля Франківської районної адміністрації, що на вул. Генерала Чупринки, 85, також отримає 4 гучномовці.

Як йдеться в оголошенні, у загальну суму враховано вартість обладнання та його монтаж.

Очікувана вартість закупівлі – 134 900 грн.

Усі пропозиції приймаються до 20 липня, а аукціон стартує наступного дня.

Нагадаємо, у області реалізовують програму з удосконалення систем оповіщення населення про загрозу та виникнення надзвичайних ситуацій. Нові гучномовці планують встановити у Львові, Дрогобичі, Трускавцю, Стрию, Червонограді, а також в Мостиському, Миколаївському, Золочівському, Жовківському, Буському, Жидачівському та Сколівському районах.

Також у березні депутати міськради затвердили програму розвитку місцевої системи оповіщення цивільного заходу у Львові на 2016-2017 роки. Близько 679 тис грн буде виділено на встановлення у місті вуличних гучномовців та електричних сирен.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.