Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

цимбалюк

Субота, 23 липня 2016, 16:02

Тероризм став проблемою усього цивілізованого суспільства, - Цимбалюк

цимбалюк

Керівник Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк висловив співчуття усьому німецькому народові з приводу жахливих подій, які сталися 23 липня у Мюнхені в результаті стрілянини в одному з торгових центрів.

Про це повідомила прес-служба обласної парторганізації. 

Михайло Цимбалюк наголошує, що жодна з країн Європи не може почуватися у безпеці.

«Навіть такий взірцевий приклад надійності як Німеччина з її прекрасною правоохоронною системою (80% німців довіряють поліції) сьогодні не може гарантувати повної безпеки на власних вулицях», - зазначає політик.

Очільник «Батьківщини» Львівщини наголошує, що самотужки ніхто з тероризмом впоратись не може і ніколи не зможе.

«Адже за спиною так званих терористів завжди йде велика війна чи присутні великі інтереси тих, кому необхідна дестабілізація у конкретному регіоні світу. Саме тому переконаний, що світ повинен об’єднатись, незалежно від географічної, релігійної чи цивілізаційної приналежності для досягнення великої мети – перемоги над тероризмом в усіх його виявах», - наголосив Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.