Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Синютка

Понеділок, 25 липня 2016, 11:17

Синютка продасть на аукціоні майже 37 гектарів землі

Олег Синютка

Одним із цільових призначень ділянок є розміщення та експлуатація промислових підприємств.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської облдержадміністрації підготував перелік із семи ділянок, які або права оренди на які виставлятимуть окремими лотами на земельні торги.

Загальна площа нерухомості складає майже 37 гектарів.

Всі землі – несільськогосподарського призначення, розташовані  у Яворівському, Радехівському, Пустомитівському та Сокальському районах.

Цільовим призначенням цих ділянок будуть збереження та використання земель природно-заповідного фонду, а також розміщення та експлуатація будівель й споруд промислових підприємств.

За словами в.о. директора департаменту Оксани Ткачук, громадяни та юридичні особи, у користуванні яких перебувають забудовані земельні ділянки, можуть викупити їх без проведення торгів.

Для цього їм необхідно звернутися до розпорядника земель з клопотанням про своє бажання викупити земельні ділянки та долучити відповідний пакет документів. Продаж земельних ділянок здійснюється за експертною грошовою оцінкою.

Повну інформацію про підготовлені земельні лоти планують розмістити вже в серпні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.