Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

реєстрація автомобілів

bug.org.ua

Понеділок, 25 липня 2016, 13:29

На Львівщині спростили процес перереєстрації автомобілів

реєстрація автомобілів

Відтепер договір купівлі-продажу можна подавати в онлайн-режимі.

Про це повідомив сектор зв'язків із громадськістю регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

Перелік документів для осіб, що хочуть перереєструвати транспортний засіб, зменшився.

«Договір купівлі-продажу, який люди повинні були заповняти у трьох примірниках від руки, був одним з документів, які давно пора перенести в електронну форму. Такі побажання ми часто чули як від клієнтів, так і від самих працівників сервісних центрів. Тож упродовж цього тижня ми почали оформляти електронні договори купівлі-продажу», – розповів в.о. директора регіонального сервісного центру МВС у Львівській області Олександр Плашовецький.

Як зазначили адміністратори територіального сервісного центру 4641, які безпосередньо займаються процесом оформлення електронних договорів, наразі такі нововведення забирають не надто менше часу. 

Це пов'язано з тим, що відповідні бази, з яких система підв'язує дані про клієнтів, ще наповнюються. Відтак найближчим часом процес має значно пришвидшитись.

«Алгоритм оформлення такого договору дуже простий. Покупець та продавець автомобіля звертаються до нас, подають свої паспорти та свідоцтва про реєстрацію автомобіля. Відповідні дані ми вводимо в систему, яка заповнює електронний договір, після чого клієнти його перевіряють», – зазначив адміністратор територіального сервісного центру 4641.

За його словами, основною перевагою електронних договорів є те, що люди не потрібно більше заповняти їх вручну.

Більше того, багато людей робили помилки при оформленні документу, тож потребували професійної консультації. А тепер увечь процес автоматизували.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.