Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Вівторок, 26 липня 2016, 15:48

На посадовця Львівської міськради відкрили кримінальне провадження

Львівська міськрада

Поліція відкрила кримінальну справу на в. о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Аллу Нижник. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу тв оголосили про підозру посадовцю міської ради, який на вимогу прокуратури відмовився передати прокурорським працівникам 31 квартиру.

Як зазначила начальниця юридичного управління міськради Гелена Пайонкевич, місто відстоюватиме свою позицію, бо вважає вимоги прокуратури щодо виділення квартир цинічними.

"В країні війна, місто постійно шукає можливості, як забезпечити житлом принаймні сім'ї загиблих, а прокуратура, таке враження, залишилась жити в часи Януковича. Якими такими діями вони заслужили безкоштовне житло? Чим кращі від інших громадян України? І чому нова поліція, яка є нібито реформованою, допомагає прокуратурі в цих діях?" – зауважила Гелена Пайонкевич.

Втім на думку поліцййеських, було встановлено достатньо доказів для того, щоб оголосити підозру в умисному невиконанні рішення суду про закріплення за працівниками прокуратури службових квартир.

Нагадаємо, Галицький районний суд ще в жовтні 2015 року зобов'язав управління житлового господарства та інфраструктури видати спеціальні ордери на вселення працівників прокуратури в квартири на пр. Червоної Калини.

Станом на зараз Алла Нижник продовжує працювати на посаді в. о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.