Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спортивний майданчик

П'ятниця, 29 липня 2016, 10:15

Львівські школи та садки відремонтують на 160 мільйонів

спортивний майданчик

Наразі львівські школи та садки вже відремонтували на 42 мільйони гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначила в. о. директора начальника управління освіти міськради Зоряна Довганик, цього року у навчальних закладах відновлять 3 спортивні майданчики, а також наразі виготовляють проектно-кошторисну документацію на відновлення ще 10 спортивних майданчиків.

"Ми завершимо цьогоріч відновлення 3 майданчиків і, можливо, розпочнемо у ще одній школі – проектно-кошторисна документація виготовлена і проходить експертизу. Усі решта будуть відновлювати в наступному році", – розповіла Зоряна Довганик.

Загалом цього року з бюджету міста на ремонти в освітніх та дошкільних навчальних закладах передбачено 160 млн. 125 тис. грн.

"В гуманітарному блоці в цілому і в освіті зокрема зараз триває активна фаза ремонтних робіт. Оскільки в червні більшість шкіл були пунктами тестування, розпочати ремонтні роботи не вдавалося. Тому зараз активно ведуться ремонтні роботи у навчальних закладах. В першу чергу, у 50 школах проводять капітальні ремонти санвузлів, систем опалення, дахів, спортивних залів, спортивних майданчиків", – додала директорка департаменту гуманітарної політики міськради Галина Слічна.

За її словами, капітальні ремонти спортивних майданчиків перебувають на стадії завершення у школі №8 та №37. Також триває будівництво комплексу ігрових видів спорту у школі №95, що  на вул. Кавалерідзе.

Цьогоріч у школах та садочках Львова також передбачено такі види робіт:

•          відновлення ДНЗ (та груп у ДНЗ). До кінця 2016 року заплановано відновити роботу 44 груп: ДНЗ № 9 на вул. Рильського, 9, ДНЗ № 168 на вул. Кульпарківська, 182, ДНЗ № 42 на вул. Сміливих, 26, ДНЗ № 17 на вул. Зубрівській, 9, СЗШ № 23 на вул. Варшавській, 126, ДНЗ № 95 на вул. Гайдамацькій, 2-а, СЗШ № 38 на вул. Порічковій,4а, ДНЗ № 14 на вул. Новознесенській,69.

•          проводиться капітальний ремонт пралень у ДНЗ на 11 об’єктах, з них у двох ДНЗ №№ 92, 153 роботи завершені, у 9 закладах роботи будуть завершені до початку навчального року;

•          капітальний ремонт з заміною вікон відбувається на 25 об’єктах;

•          завершено ліквідацію підвальних котелень у трьох навчальних закладах СЗШ №№ 57, 62,  ДНЗ № 95 та ремонт систем опалення у трьох закладах СЗШ №№ 2, 21, Світанок;

•          у зв’язку із незадовільним станом, відбувається ремонт покрівель у 19 навчальних закладах, з них у 2 роботи завершено;

•          одним із пріоритетів роботи управління є проведення ремонтних робіт 172 санвузлів у 50 навчальних закладах;

•          з метою залучення дітей до уроків плавання, проводиться капітальний ремонт 8-ми недіючих басейнів;

•          для покращення спортивної інфраструктури шкіл, проводиться капітальний ремонт приміщень спортивних залів у 9 навчальних закладах та капітальний ремонт спортивних майданчиків у 4-х школах, з них у ССЗШ № 8 та школі «Джерельце» роботи завершено. Окрім того, виготовляється ПКД на відновлення роботи 10-ти спортивних майданчиків;

•          проводиться капітальний ремонт приміщень 6-ти харчоблоків у школах і садках, з них у ДНЗ № 31 роботи завершено.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.