Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

лічильник води

city-adm.lviv.ua

Середа, 3 серпня 2016, 16:46

Львівводоканал придбав нові повірочні установки

лічильник води

Відтепер "Львівводоканал" здійснює періодичну повірку лічильника води з використанням переносних повірочних установок.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Цього року у Львові затвердили нові тарифи, у які включили витрати на повірку лічильників. Відтак, у водоканалі придбали чотири нові повірочні установки та запровадили обмінний фонд водолічильників.

За словами керівника ЛМКП "Львівводоканал" Валентина Вольського, про повірку лічильників мешканців зараз інформують в телефонному режимі, а з наступного місяця мешканці отримуватимуть листи, де вказуватиметься дата приходу спеціалістів водоканалу.

"Є будинки з дуже старими інженерними мережами. Якщо міняти там лічильники, то може статися аварійна ситуація, необхідно буде перекривати воду. Для того, щоб цього уникнути і надати якісну послугу, ми закупили таке обладнання і виконуємо повірку в квартирах", – наголосив Валентин Вальський.

Зазначимо, безплатна повірка водолічильників виконується лише для споживачів багатоквартирних будинків. Споживачам приватного житла, підприємцям та фірмама повірку лічильників доведеться платити, оскільки у тариф на водопостачання та водовідведення для цієї категорій споживачів витрати на проведення метрологічної повірки не включені.

Додамо, що завтра на тендерних торгах "Львівводоканал" планує купити 6 тис нових лічильників. Наразі у помешканнях львів’ян встановлено понад 270 тисяч лічильників холодної води та близько 160 тисяч – гарячої.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.