Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

конференц-центр

city-adm.lviv.ua

Четвер, 4 серпня 2016, 13:50

На вулиці Стрийській у Львові збудують конференц-центр

конференц-центр

Наразі мерія оголосила торги на виготовлення техніко-економічного обгрунтування та попереднього бізнес-плану конференц-центру та виставкового залу.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами в.о. директора ЛКП «Агенція з підготовки подій» Андрія Павліва, з 29 липня агенція оголошує конкурсні торги, а до участі у конкурсі запрошуються українські та іноземні компанії, які мають необхідні знання та досвід у сфері підготовки техніко-економічного обгрунтування.

«Потреби конференц-індустрії міста зростають, тому Львів потребує нової площадки, де можна було б одночасно зібрати тисячу і більше осіб. Конференц-туризм – доволі перспективна та економічно вигідна галузь для міста. Ми вже подали близько 10 заявок на проведення великих міжнародних конференцій у Львові. З будівництвом багатофункціонального комплексу, Львів стане значно конкурентоспроможнішим, зможе приймати та організовувати набагато більше масштабних подій світового рівня», – зазначив Андрій Павлів.

Ще 30 грудня 2015 року на сесії Львівської міської ради «Агенція з підготовки подій» отримала дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській – кільцевій дорозі для будівництва конференц-центру та виставкового залу.

Нагадаємо, у березні Львівська мерія також анонсувала створення на ділянці між вул. Городоцькою та вул. Шевченка великого конференц-залу та готелю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.