Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вилучений товар

lv.npu.gov.ua

Четвер, 11 серпня 2016, 15:31

У мобільних телефонах львів'янина виявили наркотики

вилучений товар

Правоохоронці затримали львів’янина, який мав при собі наркотики та причетний до крадіжок номерних знаків з автомобілів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зокрема, правоохоронці отримали інформацію про групу осіб, які налагодили канал постачання поштою психотропів з Івано-Франківщини до Львова для ув'язнених.

Одним із підозрюваних виявився 18-річний львів’янин, якого затримали вчора біля одного з відділень пошти у Сихівському районі під час розпаковування пакету, у якому був мобільний телефон із захованими у ньому таблетками "субутекс".

"У ході перевірки особистих речей затриманого оперативні працівники також виявили рукописні записи про різні марки автомобілів, їх державні реєстраційні номерні знаки та адреси. З пояснень юнака, було з'ясовано, що він у нічний час знімав номерні знаки з автомобілів і пропонував власникам їх викупити за грошову винагороду. Ціна винагороди коливалась у межах від чотирьохсот до тисячі гривень. У вилучених записах зафіксовано понад десять таких номерних знаків та детальний опис їх місця знаходження", – заявив начальник Першого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України підполковник поліції Роман Мицак.

Наразі проводяться слідчі дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.