Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

П'ятниця, 12 серпня 2016, 12:10

Порошенко заборонив списання боргів ТКЕ

Петро Порошенко

Петро Порошенко ветував закон про списання штрафів ТКЕ та водоканалів за прострочення оплати за газ та електроенергію.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Президент Петро Порошенко застосував право вето до закону про списання штрафів та пені, накладених на теплокомуненерго і водоканали за прострочення оплати за газ та електроенергію, що виникла через несвоєчасні розрахунки з ТКЕ і водоканалами з різниці в тарифах.

Закон також передбачав введення мораторію на нарахування нових штрафів на ТКЕ і водоканали в умовах неповного покриття різниці в тарифах і продовження можливості реструктуризації боргу ТКЕ за газ за 2014 рік за відсутності боргу на початок 2014 року.

Зазначимо, від квітня 2015 року загальна заборгованість за різницею в тарифах перед ТКЕ на 1 січня 2015 року становила 2,4 млрд грн, на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення – 4 млрд грн.

Нагадаємо, у липні депутати Львівської облради звернулися до керівництва країни щодо перегляду рішення про підвищення тарифів на енергоносії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.