Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

П'ятниця, 12 серпня 2016, 18:10

Десять гектарів землі у Скнилові повернули Міноборони

земельна ділянка

Міноборони повернула незаконно приватизовану земельну ділянку біля Львова площею більше 10 га, що розглядалась у судах понад 10 років.

Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Зокрема, Львівський апеляційний господарський суд скасував незаконне рішення суду першої інстанції та задовільнив позов, згідно з яким на користь держави повернуто 10,1 га незаконно приватизованих земель.

Зазначимо, ще у 2006 році військова прокурора звернулася до Господарського суду Львівської області з позовом до Скнилівської сільської ради про визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки Міністерства оборони України, що знаходиться у селі Скнилів поблизу Львова, площею понад 10 га.

12 серпня минулого року року при розгляді справи судом першої інстанції без дотримання вказівок суду касаційної інстанції, у задоволенні позову військовій прокуратурі вкотре було відмовлено, відтак незаконне судове рішення було оскаржене військовою прокуратурою Західного регіону в апеляційній інстанції.

Нагадаємо, наразі військова прокуратура звинувачує владу Винник у привласненні земельної ділянки військового містечка на вул. Личаківській, 105.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.