Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

авто

Понеділок, 15 серпня 2016, 13:20

Найбільше автівок за новими акцизами оформили на Львівщині

авто

З серпня митне оформлення за зниженими ставками акцизного податку пройшли 562 імпортних авто.

Про це повідомила прес-служба ДФС України.

Як заявив голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров, найбільше автомобілів, на які поширюється дія акцизу, було оформлено на Львівській та Івано-Франківській митницях – 64 і 60 машин.

Зазначимо, зниження ставок акцизного податку на легкові вживані авто буде діяти до 31 грудня 2018 року. Виняток становлять лише іномарки, які мають походження або ввозяться з країни, визнаної державою-окупантом та державою-агресором по відношенню до України.

Зазначимо, закон передбачає зниження ставки акцизу на вживані автомобілі до: 0,102 євро за 1 куб.см з двигуном об'ємом до 1 тис куб.см; 0,063 євро для авто з двигуном об'ємом до 1,5 тис куб.см; 0,267 євро – до 2,2 тис куб.см; 0,276 євро – до 3000 куб.см; 2,209 євро для авто з об'ємом двигуна понад 3 тис кубічних сантиметрів.

Нагадаємо, цей законопроект народні депутати прийняли 31 травня. На початку липня Петро Порошенко підписав закон, але лише за умови ввезення одного автомобіля на рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.