Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Дмитро Мерзляков

vk.com/merzliakovdima

Понеділок, 15 серпня 2016, 13:02

Львів'янин облітав усіх на авіамодельному Чемпіонаті світу

Дмитро Мерзляков

Вихованець Львівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Дмитро Мерзляков переміг на Чемпіонаті світу з авіамодельного спорту серед юніорів у класі моделей F-1-В. 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України.

Чемпіонат відбувався з 3 до 6 серпня 2016 року у Македонії.

Друге місце чемпіонату в класі F-1-P посів вихованець Харківського Палацу дитячої та юнацької творчості Харківської міської ради Артур Моісіаді. Третіми у загальному заліку стали вихованець Комунального позашкільного навчального закладу "Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді" Антон Пугач та вихованець Харківського Палацу дитячої та юнацької творчості Харківської міської ради Анатолій Смирнов .

У абсолютному заліку збірна команда України посіла третє командне місце.

Тренери та журі чемпіонату зауважили, що українці продемонстрували високий рівень технічних знань та продемонстрували свою високу майстерність у пілотуванні моделей літаків.

Фото vk.com/merzliakovdima

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.