Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

обмінники

Понеділок, 15 серпня 2016, 13:52

У Львові перевіряють нелегальні обмінники

обмінники

Податкова міліція виявила три нелегальні пункти обміну валют у місті: на вул. Широка, В.Великого та пр. Червоної Калини.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Податкова перевіряє пункти обміну валюти, які здійснюють діяльність без відповідних дозвільних документів. У Львові задокументували роботу трьох таких пунктів на вулицях Широка, Володимира Великого та Червоної Калини.

Серед виявлених порушень – діяльність без державної реєстрації як суб'єкта господарювання, відсутність ліцензій і дозволів. Було складено протоколи про адміністративні правопорушення  та вилучено 89 тисяч гривень, 770 євро, 335 доларів та 900 польських злотих.

Зазначимо, відповідальність за діяльність пунктів обміну валют без документів передбачає накладення штрафу від однієї до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.