Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

Вівторок, 16 серпня 2016, 13:11

У Львові стартує ремонт вулиці Пулюя

ремонт доріг

Цього тижня розпочнеться ремонт вул. Пулюя – Трускавецька.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як наголосив начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства Львівської міськради Роман Заріцький, роботи виконуватимуть впродовж двох років – цього та наступного.

«Дорожнього покриття там зараз практично немає, все зруйновано будівельною технікою під час зведення нових будинків. Тут буде облаштовано дорожнє покриття, тротуари, велосипедні доріжки. Є таке бачення, щоб, облаштувавши інфраструктуру, обмежити туди заїзд важкої техніки», – зазначив Роман Заріцький.

Також він додав, що цього тижня заплановано розпочати другу чергу будівельних робіт на вул. Богданівській – від вул. Дорога Кривчицька до вул. Золочівська. Довжина цієї ділянки складає 500 м.

Нагадаємо, сьогодні у Львові ремонтні роботи тривають на вул. Садовій, вул. Мечнікова, вул. Богданівській, вул. Київській, вул. Котляревського, вул. Угорській. Також ремонтують шляхопровід на вул. Городоцькій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.