Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

опалювальний сезон

2017pik.pp.ua

Середа, 17 серпня 2016, 17:31

Львівтеплоенерго готується до опалювального сезону

опалювальний сезон

Незважаючи на борги перед Львівгазом, Теплоенерго ремонтує котельні, теплові мережі та встановлює нове обладання.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Тепловики ще взимку розробили детальні плани ремонтних робіт на об’єктах теплопостачання, враховуючи досвід роботи в минулому опалювальному сезоні.

Відтак цього року ЛМКП «Львівтеплоенерго» потрібно підготувати ТЕЦ-1, ТЦ «Північна» (ТЕЦ-2), ТЦ «Південна» (Кінескоп), 141 котельню, 133 ЦТП (центральних теплових пункти), 72 ІТП (індивідуальних теплових пункти) та 433 км теплових мереж.

Бригади Львівтеплоенерго наразі ремонтують теплової ізоляції на трубопроводах; фарбують стіни, стінові панелі; лагодять перекриття, капітально ремонтують котли та електродвигуни; замінюють насосні агрегати, промивають і прочищують колектори та відмулювачі.

Також сьогодні триває заміна теплової мережі від котельні на вул. Таджицькій, 4а. Тут поміняють приблизно 300 м теплової мережі. Труби встановлюють попередньо ізольовані, що дозволяє зменшити теплові втрати.

Працівники Львівтеплоенерго продовжують споруджувати нову модульну котельню на вул. Коновальця, 103а, що дозволить ліквідувати дві підвальні котельні по вул. Коновальця, 99 і Коновальця, 103, які вже відпрацювали свій термін експлуатації.

Натомість модульну котельню облаштують сучасним обладнанням, що забезпечить значну економію енергоносіїв: котли з високим ККД – не менше 92%, насосні агрегати з частотним регулюванням обертів двигуна, прилади обліку, автоматизація і погодне регулювання котлами.

Також тепловики розпочали реконструйовувати котельню і теплову мережу на вул. Коперника, 27 та котельню на вул. Левицького, 67.

Нагадаємо, теплопостачальні організації області заборгували ПАТ «Львівгаз» понад 20 млн грн за послуги з розподілу природного газу.

Відтак грошей на підготовку до опалювального сезону Львівгаз не має. Серед п'яти великих боржників є і Львівтеплоенерго.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.