Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівводоканал

П'ятниця, 19 серпня 2016, 10:57

Львівводоканал замовив шість тисяч лічильників води

Львівводоканал

ЛМКП «Львівводоканал» закупить луцькі та хмельницькі лічильники води.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За результатами електронних торгів право на постачання лічильників води для ЛМКП «Львівводоканал» отримали державне підприємство «Новатор» з Хмельницького та ПАТ «Електротермометрія» з Луцька.

Зазначимо, «Львівводоканал» планує закупити та встановити близько 6 тисяч приладів обліку води у помешканнях львів’ян уже до кінця цього року.

«Саме ці українські підприємства надали найкращі пропозиції у категорії ціна-якість, завдяки чому й виграли тендер. Пробна партія продукції пройшла тестування на нашому підприємстві. Ми пересвідчилися у тому, що лічильники відповідають технічним вимогам водоканалу», – зазначив головний метролог ЛМКП «Львівводоканал» Роман Кулиняк.

Нагадаємо, цього року у Львові затвердили нові тарифи, у які включили витрати на повірку лічильників. Відтак, у водоканалі придбали чотири нових повірочних установки та запровадили обмінний фонд водолічильників.

Щоб пересвідчитись, чи правильно лічильник «рахує кубометри», необхідно виконувати його повірку з періодичністю один раз на чотири роки.

Наразі у Львові встановлено понад 270 тисяч лічильників холодної води та близько 160 тисяч – гарячої.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.