Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

П'ятниця, 19 серпня 2016, 14:03

Порошенко обіцяє транш від МВФ уже восени

Петро Порошенко

Петро Порошенко переконаний, що найближчим часом Україна отримає черговий транш фінансової допомоги від ЄС.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я переконаний у тому, що найближчим часом ми матимемо потужну фінансову подушку для реформ у вигляді транша Євросоюзу", – заявив сьогодні Петро Порошенко.

Зазначимо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман раніше повідомляв, що уряд України працює над покращенням двосторонніх торговельних відносин між Україною і ЄС, створенням необхідних передумов для отримання другого транша макрофінансової допомоги ЄС в обсязі 600 млн євро.

Після підписання з США угоди про надання кредитних гарантій в 1 млрд дол Порошенко наголосив, що після нього відбудеться підписання документів про співпрацю з МВФ, іншими фінансовими організаціями, отримання макрофінансової допомоги з боку ЄС, що сприятиме економічному зростанню України.

Нагадаємо, як раніше заявляв міністр фінансів Олександр Данилюк, рішення про виділення Україні третього кредиту МВФ буде брати в кінці серпня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.