Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Понеділок, 22 серпня 2016, 15:37

Синютка продав землю на Яворівщині майже за два мільйони

Олег Синютка

Фірма купила майже 3 га землі у Яворівському районі для будівництва заводу.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олекга Синютки від 2 червня 2016 року.

"Продати ТзОВ "Ріля Україна" земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 2,6047 га для обслуговування заводу будівельних конструкцій за ціною 1 714 420 гривень без розстрочення платежу", – йдеться у розпорядженні.

Ділянка розташована за межами села Домажир Яворівського району.

Наразі Яворівська РДА має укласти договір купівлі-продажу, а контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови Львівської ОДА Ірину Гримак.

За даними єдиного державного реєстру юридичних осіб, ТзОВ "Ріля Україна" є представником німецької фірми RIELA. Це великий концерн з безліччю представництв в різних країнах, однак основне виробництво зосереджено в Німеччині. Підприємство пропонує післязбиральну техніку, яка підходить для всіх типів зернових: соняшнику, кукурудзи, ріпаку, бобових.

Директором ТзОВ "Ріля Україна" є Роман Семерак.

Нагадаємо, ще у червні цього року Синютка дозволив надати фірмі "Ріля Україна" дозвіл на проведення експертної грошової оцінки цієї земельної ділянки для продажу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.