Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт вулиць

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 22 серпня 2016, 17:10

Вулиці Котляревського та Київську у Львову ремонтують за 90 мільйонів

ремонт вулиць

З червня у місті триває ремонт вул. Котляревського-Нечуя-Левицького, Київської та Русових.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, вул. Котляревського ремонтують на ділянці від вул. Генерала Чупринки до вул. Нечуя-Левицького, вул. Нечуя-Левицького – на ділянці від вул. Котляревського до вул. Ак.Сахарова, вздовж трамвайних колій.

Роботи виконує підрядна організація «Гарантспецбуд-Захід», а вартість робіт – 44 101,551 тис грн.

Також триває ремонт на вул. Київській від вул. Чупринки до вул. Коновальця та вул. Русових. Підрядником виступає компанія «Онур», вартість робіт – 44 668,5 тис грн.

За словами начальника відділу капітального ремонту управління інженерного господарства міськради Романа Заріцького, на сьогодні на об’єктах виконано приблизно 25% від усіх запланованих робіт.

«На сьогодні, на ділянці вул. Котляревського-Нечуя-Левицького триває комплекс робіт по заміні колектора на нижній частині вул. Нечуя-Левицького. На вул. Русових інша компанія вже приступила до влаштування трамвайної колії», – наголосив Роман Заріцький.

Як додав головний інженер компанії «Онур» Олександр Добоні щодо ремонту на вул. Русових, то до кінця вересня ділянку від вул. С.Бандери до вул. Коновальця планують відремонтувати, а вул. Київську – до кінця жовтня планують повністю відкрити для проїзду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.