Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Степан Кубів

Вівторок, 23 серпня 2016, 17:05

Кубів управлятиме сферою інтелектуальної власності

Степан Кубів

Уряд ліквідував Держслужбу інтелектуальної власності та передав її функції Мінекономрозвитку.

Про це повідомила прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Відтак, уряд прийняв постанову про  ліквідацію Державної служби інтелектуальної власності, а функції з реалізації державної політики у сфері інтелектуальної власності будуть передані в Міністерство економічного розвитку.

Отож підприємства "Укрпатент", "Інтелзахист", організація "Українське агентство з авторських та суміжних прав" передано до сфери управління Мінекономрозвитку.

"Прийняття постанови дасть можливість оптимізувати структуру державного управління сферою інтелектуальної власності, спростити управління сукупністю її підрозділів, зробити її більш гнучкою, оперативною, дієвою, запровадити ефективне управління державними підприємствами та організаціями сфери інтелектуальної власності", – наголосив перший віце-прем'єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

Зазначимо, в уряді планують запровадити прозору структуру системи охорони інтелектуальної власності та створити Національний офіс інтелектуальної власності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.