Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

"Батьківщинці" Львівщини

ВО "Батьківщина"

Четвер, 25 серпня 2016, 18:08

«Батьківщинівці» Львівщини організували патріотичний автопробіг

"Батьківщинці" Львівщини

У Самборі, що на Львівщині, з нагоди 25-ї річниці Незалежності України місцеві партійці провели патріотичний автопробіг. 

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», автопробіг стартував із центру Самбора і закінчився у містечку Старий Самбір.

Партійці Старосамбірщини також доєдналися до святкової автоколони.

«Батьківщинівці» обох районів за маршрутом автопробігу поклали квіти до пам’ятників Тарасові Шевченку, Степанові Бандері та Героям Небесної Сотні, а у Старому Самборі біля пам’ятника провідникові ОУН заспівали Гімн України.

«Зараз просто необхідно проводити подібні акції, щоб якомога більше людей не залишалися байдужими до долі рідної країни і до майбутнього своїх дітей. Лише разом ми спроможні подолати всі перешкоди на шляху до становлення вільної та єдиної України», – наголосила керівниця Самбірського міського партосередку Любов Андриїшин.

Участь у патріотичному автопробігу також взяв керівник «Батьківщини» Львівщини Михайло Цимбалюк.

Очільник львівських обласних «батьківщинівців» наголошує, що Україна століттями йшла до своєї незалежності, і в це свято також потрібно обов’язково згадувати тих, хто заради нашої країни поклав власне життя.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.