Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

навчальний заклад

П'ятниця, 26 серпня 2016, 13:21

Львівські школи охоронятиме поліція

навчальний заклад

З початку вересня поліція охорони на Львівщині дбатиме про безпеку шкіл.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як заявив начальник управління поліції охорони Львівщини, Андрій Петрик, вже багато львівських шкіл та вишів співпрацюють з поліцією охорони: при вході у навчальні заклади щоденно чергує правоохоронець.

"Відколи з’являється постійна охорона, адміністрація навчального закладу більш поінформована про людей, які приходять до школи. Ми практично усунули перебування незнайомих і невідомих людей. Охоронник фіксує час заходу, просить документи, які засвідчують особу людини, яка прийшла, тощо", – наголосив Андрій Петрик.

За його словами, зараз під наглядом поліції охорони знаходиться близько 70 навчальних закладів.

"Якщо у навчальному закладі є фізична охорона, то ми, безкоштовно, встановлюємо ще й тривожну кнопку виклику, яка знаходиться у працівника поліції охорони та в директора, або в завуча. У разі виникнення нестандартних ситуацій для підсилення фізичної охорони викликаємо наряд, групи реагування, який миттєво прибуває до навчального закладу і затримує порушника", – додав Андрій Петрик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.