Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Валентин Наливайченко

politrada.com

Прес-реліз,   Понеділок, 29 серпня 2016, 16:35

Відповідальність київського ректора-хабарника має бути максимально жорстка, – Наливайченко

Валентин Наливайченко

Валентин Наливайченко вважає, що Міносвіти потрібна повна переатестація керівництва.

Державні установи на самій горі, по суті є комерційними годівницями і їх вилікувати щепленням не можливо.

Про це в ефірі каналу 112 заявив лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко, коментуючи новину про ймовірний хабар ректору одного з вишів Києва.

«Одного арештували – прийшов інший. Не вирішується суть питання. Має бути рішучий підхід. Повна переатестація відомства. Якщо у міністерстві на горі хабарництво, то все відомство гниле», – заявив колишній очільник СБУ.

Він запропонував набратися мужності та замінити не просто керівництво українських вишів, а й  провести повну переатестацію на ключових посадах в міністерстві освіти. Дати можливість молоді зайняти через конкурси керівні посади.

«Відповідальність Харченка має бути максимально жорстка. Попередній ректор був затриманий за те саме. Також за хабар. Потрібна повна переатестація керівництва освіти. Якщо ми дійсно прагнемо, а не просто декларуємо європейські цінності», – підкреслив Валентин Наливайченко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.