Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

minjust.gov.ua

Четвер, 2 серпня 2012, 17:04

У список «Нашої України» потрапив лише один нашоукраїнець-львів'янин

У передвиборчий список партії «Наша Україна» включений лише один представник від львівської обласної парторганізації – депутат Львівської облради, керівник виконкому ЛОО "Наша Україна" Ігор Стефанишин.

Ігор Стефанишин посів 19 або 20 місце.

«Я особливо не переживаю за місце, адже переконаний, що партія отримає 10% підтримки голосів виборців», – сказав він.

«Від Львівської обласної парторганізації «Нашої України» у список включений лише я. Можливо, хтось ще один буде десь в кінці списку», – сказав Стефанишин.

Іван Стефанишин наразі не володіє інформацією щодо кандидатів від КУН і УНП з Львівщини, котрі були включені у список.

Нагадаємо, 1 серпня у Києві відбувся XI з'їзді «Нашої України», на якому було затверджено передвиборчий список партії. Його очолив лідер «Нашої України», Президент України (2005-2010) Віктор Ющенко. Також до першої п'ятірки увійшли лідер УНП Юрій Костенко, члени «Нашої України» Олексій Івченко та Ірина Ванникова. Завершує п'ятірку голова Політради партії Сергій Бондарчук. Далі йдуть Михайло Дорошенко, лідер КУН Степан Брацюнь, член УНП Ярослав Джоджик, «нашоукраїнці» Зіновій Шкутяк та Григорій Омельченко. У перших тридцяти рядках списку - Олександр Клименко, Ярослав Ющенко, Валентина Руденко, Віктор Павлюк, Андрій Даведенко, Марія Олійник, Лілія Григорович.

Лідер «Нашої України» Віктор Ющенко впевнений, що його політична сила отримає на парламентських виборах понад 10% голосів виборців.

7 липня в Києві відбувся форум патріотичних сил України, на якому було оголошено про об'єднання в єдину патріотичну опозицію політичних партій і громадських організацій, що сповідують національну ідеологію.

Крім «Нашої України», Української народної партії та Конгресу українських націоналістів, до декларації про об'єднання також приєдналось понад 30 громадських організацій, серед яких «Просвіта», «Меморіал», Союз офіцерів України, інші молодіжні, громадські організації патріотичного спрямування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.