Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

посадовці

П'ятниця, 2 вересня 2016, 15:12

Відтепер дані у електронних деклараціях чиновників можна перевірити

посадовці

Громадський люстраційний комітет запустив онлайн-форму повідомлень, яка допоможе виявити недостовірні дані про майно в деклараціях чиновників.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявила голова ради ГО "Громадський люстраційний комітет" Олександра Дрік, відтепер українці, представники громадськості, журналісти зможуть контролювати достовірність заповнених декларацій, щоб притягнути до відповідальності посадовців осіб, які не відображають майно в деклараціях або не можуть пояснити його походження.

Онлайн-форму повідомлень може заповнити будь-який українець, який хоче повідомити факти, що свідчать про недостовірність даних у деклараціях чиновників.

Олександра Дрік зазначила, що система надійно захищена і дані про недостовірність інформації в деклараціях чиновників не потраплять до чужих рук.

"Наші сервери зберігаються в Америці, і вони захищені. Ми не отримували сертифіката Держкомзв'язку, але система захищена, і ви можете не переживати, що ці дані колись опиняться не в тих руках", – наголосила Олександра Дрік.

Нагадаємо, з 1 вересня було запущено систему електронного декларування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.