Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Самопоміч

П'ятниця, 2 вересня 2016, 16:18

Рейтинг Самопомочі продовжує падати

Самопоміч

У всеукраїнському рейтингу популярності партій Самопоміч обійшли ВО "Батьківщина" та навіть Опозиційний блок.

Згідно з результатами соцопитування, яке проводила протягом 18-23 серпня соціологічна група "Рейтинг", найбільше українці підтримують ВО "Батьківщина" (18,3%), Опозиційний блок (12,6%), Самопоміч (11%), Радикальну партію (11%), Блок Петра Порошенка "Солідарність" (9,1%), ВО "Свобода" (5,6%). 

Серед усіх опитаних, на заході України 10% виборців проголосували б на виборах за Самопоміч, а на сході, півдні і центрі партію підтримують 5%. Найбільший рейтинг серед мешканців західних областей має ВО "Батьківщина" – 11%, ще 20% опитаних вирішили не брати участь у виборах.

Зазначимо, рейтинг Самопомочі у серпні цього року впав на 1%, порівняно із червнем, натомість значно піднялися рейтинги таких партій: ВО "Батьківщина", Опозиційний блок, Радикальна партія, ВО "Свобода", Громадянська позиція.

Щодо Блоку Петра Порошенка, то у жовтні 2014 року партію підтримували 22% виборців, однак з січня цього року рейтинг почав стрімко падати, зупинившись на 9% у серпні.

Додамо, у соцопитуванні взяли участь 2000 респондентів, різних за віком, статтю та типом населення. Помилка репрезентативності дослідження – не більше 2,2%.

Нагадаємо, станом на липень 75% львів'ян віком від 40 до 49 років не схвалюють роботу міського голови Андрія Садового. Водночас 59% львів'ян висловило свою довіру Надії Савченко

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.