Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичне авто

http://strichka.com/

Прес-реліз,   П'ятниця, 2 вересня 2016, 16:55

Батальйон «Святого серця» відправив на Луганщину відремонтовані медичні авто

медичне авто

Медичний батальйон «Святого серця», за підтримки волонтерів та голови ЛОО ВО «Батьківщина» Михайла Цимбалюка, відремонтував 5 автомобілів, в яких надають стоматологічну допомогу.

Оновлену «медичку» на колесах 2 вересня показали львів’янам на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

«Ремонт автомобілів почали навесні цього року. Що важливо – в них можна проводити і складніші операції. В медичному батальйоні працюють лікарі-волонтери, які проводять лікування за власний кошт і за підтримки ВО «Батьківщина», - розповів очільник львівських обласних «батьківщинівців» Михайло Цимбалюк.

Про те, що медичні автомобілі поїдуть на Луганщину домовилися очільники «Батьківщини» Львівщини Михайло Цимбалюк та Луганщини Ірина Верігіна, яка перебуває з робочим візитом в столиці Галичини.

«На превеликий жаль, там, де працюють пересувні медичні автомобілі, лікарі не доїжджають. А погане харчування та неякісна вода стають причинами проблем з зубами», - зазначила Ірина Верігіна.

Зазначимо, що керівник медбатальйону «Святого серця» - «батьківщинівець» Юрій Дмитришин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.