Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

юридична допомога

Вівторок, 6 вересня 2016, 18:00

На Львівщині можна безплатно проконсультуватися у юриста

юридична допомога

З вересня у області запрацювали 24 бюро безоплатної правової допомоги.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначили у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області, з вересня у бюро правової допомоги у містах області можна отримати безкоштовну юридичну допомогу.

Зокрема, мешканці Львівщини можуть звернутися до бюро у Бориславі, Бродах, Городку, Дрогобичі, Жидачеві, Жовкві, Золочеві, Камянці-Бузькій, Миколаєві, Мостиськах, Новому Роздолі, Новояворівську, Перемишлянах, Пустомитах, Раві-Руській, Радехові, Рудках, Сколе, Сокалі, Соснівці, Старому Самборі, Трускавці, Турці, Яворові.

Зазанчимо, серед основних завдань цих установ – надання безоплатної первинної правової допомоги, правопросвітництво у територіальних громадах, надання та забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги, а також забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.