Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ridna.ua

П'ятниця, 3 серпня 2012, 10:20

11-12 серпня Східниця святкуватиме День курорту

На Львівщині селище Східниця 11-12 серпня відзначатиме День курорту, який відбуватиметься у межах  фестивалю «Східницьке літо» вдруге. Про це повідомляє Східницька селищна рада.

Упродовж двох днів над гірськими ландшафтами Карпат організовуватимуться польоти повітряних куль.

11 серпня о 13:00 пройде чемпіонат області з футболу: юнаки ФК Східниця – ФК Вільхівці; о 15:00 чемпіонат області з футболу: дорослі ФК Східниця – ФК Вільхівці.

Із 17:00 у суботу, 11 серпня, розпочнеться концертна програма «Вечорниці у веселої куми» та виступ гурту "Бурдон", «Прогресивні вечорниці», де виступатиме артистка Тоня Матвієнко, та «Гарячі вечорниці» – виступ справжнього козака Назара Савка. Особливістю свята стане пінна дискотека.

У неділю, 12 серпня, о 15:00 відбудеться аматорський турнір з волейболу на стадіоні у Східниці. О 18:00 годині урочисте звернення, присвяченe 118 річниці з дня народження Омеляна Стоцького – першовідкривача східницьких мінеральних вод. Ввечері відбудеться великий концерт за участю самодіяльних східницьких артистів та артиста української естради Дзідзя.

Окрім того, працюватимуть дитячі атракціони. Упродовж двох днів святкування триватиме ярмарок-продаж виробів народних майстрів умільців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.