Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

bittersweetka.livejournal.com

П'ятниця, 3 серпня 2012, 10:55

Оперативники Львівщини виявили чотири ділянки з маком за один день

Оперативники виявили чотири ділянки з незаконним посівом маку у селі Ременів Кам'янка-Бузького району упродовж одного дня. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

1 серпня оперативні працівники управління БНОН Львівщини у селі Ременів Кам'янка-Бузького району на подвір'ї 84-річної пенсіонерки виявили та вилучили 413 рослин снодійного маку.

Макові ділянки також знайшли у сусідок пенсіонерки. На присадибній ділянці 49-річної жінки були виявлені та вилучені 453 рослин маку, а у 52-річної – 276 рослин. Ще одна жінка вирощувала 268 маків.

У Львівській області триває загальнодержавна оперативно-профілактична операція «Мак 2012», яка розпочалась 21 травня цього року і буде тривати до кінця вересня 2012 року.

Нагадаємо, на початку липня працівники органів внутрішніх справ Львівщини у ході операції «Мак-2012» також виявили 3300 рослин снодійного маку у двох мешканок Кам’янко-Бузького району, які вирощували його для «пиріжків».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.