Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

маршрутки

Вівторок, 13 вересня 2016, 12:55

Перевізникам Львівщини передбачили 15 мільйонів на пільговиків

маршрутки

Однак перевізникам виділили близько 4 млн грн.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської обласної ради.

Однак, як наголошує директор департаменту фінансів Львівської облдержадміністрації Олег Демків, депутати на компенсацію пільгових категорій населення передбачили 15 млн грн, але, по факту, перевізникам виділили близько 4 млн грн.

За його словами, кошти виплачують відповідно до заключених угод із перевізниками та тими даними, які вони подають по пільгових перевезеннях.

"Останнім часом ситуація із компенсаціями зрушила з місця, почали інтенсивніше виплачувати перевізникам гроші", – відзначив Олег Демків.

Нагадаємо, наприкінці серпня львівські перевізники оголосили страйк, через який на маршрути Львова вийшло лише 362 автобуси зі 640.

Перевізники висунули ряд вимог міському голові Львова Андрію Садовому, зокрема, запровадження електронного квитка у громадському транспорті. Втім його у Львові можуть ввести приблизно через два роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.