На місці замаху на директора ЛІМО знайшли ще дві вибухівки

Вівторок, 13 вересня 2016, 17:30

Сьогодні поблизу Старого Села виявили ще два саморобні вибухові пристрої.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні поблизу села Старе Село Пустомитівського району, неподалік від місця замаху на львівського бізнесмена, знайшли ще два саморобні вибухові пристрої.

Правохоронці їх виявили у ході слідчо-оперативних заходів, які проводяться у розслідуванні злочину, що стався 29 серпня.

Вибухівку вилучили і скерували на експертизу. Наразі поліцейські перевіряють, чи могли вони бути виготовлені для замаху на львівського бізнесмена.

Нагадаємо, 29 серпня у Старому Селі вибухнула автівка, внаслідок чого загинуло троє чоловіків, ще однин поранений.

Попередньо правоохоронці встановили, авто належало одному зі львівських підприємств, натомість 30 серпня прес-служба ПАТ "Львівський холодокомбінат" підтвердила, що машина справді належала підприємству.

Вибуховий пристрій невідомі заклали під дорожнє покриття, привівши його в дію дистанційно. Опісля автівку ще й обстріляли з автоматичної зброї.

Сам голова спостережної ради ПАТ "Львівський холодокомбінат" Богдан Копитко їхав в іншій автівці позаду, вітак він не постраждав.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. На зловмисників чекає покарання – позбавлення волі терміном від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Мітки: вибухівка, вибухонебезпечні предмети, замах на вбивство, кримінал, Лімо, Національна поліція у Львівській області