Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

форум видаців

Четвер, 15 вересня 2016, 10:13

У Львові стартував Форум видавців

форум видаців

Сьогодні у місті розпочався 23 Форум видавців, який триватиме до 18 вересня. 

Зокрема, у рамках цьогорічного Форуму видавців у Львові стартують Львівський книжковий ярмарок, Львівський міжнародний літературний фестиваль, благодійна акція для людей літнього віку «Третій вік: задоволення від читання», церемонія вручення книжкової премії «Найкраща книга Форуму-2016», ніч поезії та музики non-stop, Львівський бібліотечний форум спільно з Українською бібліотечною асоціацією та вперше – фестиваль «Місто Лема».

Впродовж чотирьох днів відбудеться близько 1300 різноманітних подій – презентацій, дискусій, творчих зустрічей, круглих столів, автограф-сесій, публічних інтерв’ю, майстер-класів, лекцій тощо.  

Цього року організатори очікують на 50 000 відвідувачів, 363 авторів, перекладачів, літературознавців. Учасники прибудуть з 28 країн: Австрії, Білорусі, Греції, Грузії, Данії, Естонії, Ізраїлю, Італії, Канади, Каталонії, Латвії, Литви, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, ПАРу, Перу, Польщі, Румунії, Сербії, Словаччини, Словенії, США, Фінляндії, Франції, Хорватії, Чехії, Швеції.

Нагадаємо, окрім багатьох літературно-поетичних атракцій, цьогоріч на Форумі видавців Рефат Чубаров говоритиме про автономію Криму.

З програмою дійства можна ознайомитись на офіційному сайті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.