Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівобленерго

Четвер, 15 вересня 2016, 10:46

Львівські енергетики та журналісти співпрацюватимуть

Львівобленерго

Сьогодні відбудеться зустріч енергетиків та журналістів у рамках конкурсу журналістських робіт «Енергетики для громади Львівщини».

Про це повідомила прес-служба ПАТ «Львівобленерго».

Зокрема, подія стартує о 12:00 год у приміщенні Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України, що на вул. Соломії Крушельницької, 5/3.

Серед запрошених від ПАТ «Львівобленерго» будуть Констянтин Ющак, директор з електропостачання; Роман Іванців, заступник технічного директора.

Нагадаємо, в березні ПАТ «Львівобленерго» спільно з Львівською обласною організацією НСЖУ та факультетом журналістики ЛНУ ім. Івана Франка оголосили конкурс журналістських робіт «Енергетики для громади Львівщини» на найкращі опубліковані матеріали, присвячені роботі регіональної енергетичної системи, енергетикам, а також регіону, в якому вони працюють.

На конкурс приймаються фото-, відео-, радіорепортажі, статті, інтерв'ю, історії успіху, нариси, замальовки, що вийшли в ефір та були опубліковані з 29 березня до 21 листопада, а підведення підсумків конкурсу відбудеться 1 грудня.

Змагатимуться журналісти в номінаціях: «Реформа енергетики», «Партнерство заради громади», «Реальні люди і справи», «Краща студентська робота». Призовий фонд за кожну номінацію становить 5000 грн.

До складу журі конкурсу увійшли: Ярослав Климович, голова Львівської обласної організації НСЖУ; Богдан Тихолоз, заступник декана факультету журналістики ЛНУ ім. Івана Франка; Наталія Балюк, головний редактор газети «Високий Замок»; Арсен Данилюк, шеф – редактор відділу львівських новин Телеканалу 24; Ігор Гулик, заступник виконавчого директора Львівської регіональної філії НТКУ; Сергій Різенко, директор з управління персоналом та тарифної політики ПАТ «Львівобленерго».

Основними критеріями оцінки робіт є: повнота розкриття теми, відповідність журналістським стандартам та етичним нормам, використання інноваційних підходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.