Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

електроенергія

Четвер, 15 вересня 2016, 16:51

У 2017 році уряд може зменшити тарифи на електрику

електроенергія

Міненерго планує суттєво знизити вартість електроенергії з лютого 2017 року.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як наголосив сьогодні на спільному засіданні Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки та Комітету у закордонних справах міністр енергетики і вугільної промисловості Ігор Насалик, зниження тарифів планується проводити протягом лютого-квітня наступного року.

"Ми розглядаємо питання, що починаючи з лютого, березня і квітня наступного року піде не підвищення цін на електроенергію, а буде суттєве понижено ціни на електричну енергію. Це вже буде робота нового міністерства", – заявив Ігор Насалик.

За його словами, раніше уряд затвердив план заходів з підготовки об'єктів паливно-енергетичного комплексу України до осінньо-зимового періоду 2016/2017 року та його проходження.

Нагадаємо, з 1 вересня 2016 року в Україні  на 25-30% зросли тарифи на електроенергію.

Додамо, перше підвищення тарифу на світло Національна комісія з регулювання електроенергетики та комунальних послуг ввела в квітні 2015 року. Наразі це – четвертий з п’яти планових етапів підвищення тарифів на електроенергію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.