Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

Четвер, 15 вересня 2016, 17:09

Учасники АТО зі Львова отримають 2,7 мільйона на ремонт квартир

учасники АТО

Львівські депутати виділили кошти для ремонту квартир 19-ом учасникам АТО та їхнім сім'ям.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати надали одноразову матеріальну допомогу членам сімей загиблих військовослужбовців та бійцям, які втратили функціональні можливості ніг та брали участь у АТО. Це рішення підтримали 53 депутати.

Зокрема, йдеться про виділення загалом 2 740 000 грн з міського бюджету, які підуть на ремонт квартир для учасників АТО.

Як вказано в ухвалі, у 2015 році для 19 родин Львова, з яких 14 – сім’ї загиблих учасників АТО, 2 – інваліди війни – учасники АТО та 3 військовослужбовці, були закуплені квартири вартістю понад 18 млн грн. Придбання жила фінансувалося із держбюджету – 15,9 млн грн та міського бюджету Львова – майже 2,5 млн грн, однак усі квартири були придбані у новобудовах без ремонту.

"Здебільшого сім’ї, для яких закуплено ці квартири, – вдови з маленькими дітьми, військовослужбовці-інваліди, що не мають достатньо коштів для проведення відповідних ремонтних робіт в отриманих ними квартирах", – йдеться у пояснювальній записці до ухвали.

Відтак, сім'ї, які отримали однокімнатні квартири, отримають із загальної суми по 130 000 грн, сім'ї, які отримали двокімнатні квартири, – по 150 000 грн, сім'ї, які отримали трикімнатні квартири, – по 180 000 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.