Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

очисні споруди Львова

Четвер, 15 вересня 2016, 18:27

У 2016 році на каналізацію Львова виділили 100 мільйонів

очисні споруди Львова

Львівські депутати передбачили кошти на модернізацію каналізаційних систем Львова та ремонт очисних споруд.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати продовжили термін дії Комплексної програми модернізації каналізаційного господарства Львова до 2020 року.

Згідно з документом цього року на реконструкцію каналізації у місті виділили всього 101 907,10 тис грн, у тому числі 70 767,99 тис грн із бюджету міста. Загалом до 2020 року передбачено 2 563 818,17 тис грн на модернізацію каналізаційної мережі у місті.

До основних заходів, на які виділятимуть кошти, входять: реконструкція та будівництво каналізаційних колекторів та каналізаційних очисних споруд, будівництво станції виробництва біогазу та станції зливу стоків, закупівля та встановлення двох станцій дозування реагентів "Феррокс" на площадках каналізаційних насосних станцій (КНС-4 та КНС-5), каналізування неканалізованих районів, будівництво другого проходу головного каналізаційного колектора "Полтва" під залізничною колією Львів-Сокаль, реконструкція та ремонт міських каналізаційних мереж тощо.

Зокрема, серед запланованих робіт передбачено заміну аварійної ділянки каналізаційного колектора у парку "Скнилівський" за 14 364,30 тис грн, реконструкцію каналізаційних очисних споруд за 473 500 тис грн, будівництво станції виробництва біогазу – 945 000 тис грн, каналізування району вулиць Рясненської, Брюховецької – 20 280 тис грн, каналізування вул. Тракт Глинянський – 5 000 тис грн, будівництво другого проходу головного каналізаційного колектора "Полтва" під залізничною колією Львів-Сокаль, у т. ч. виготовлення проектно-кошторисної документації – 90 000 тис грн.

Як вказано у документі, у 2012-2015 роках згідно із програмою було виконано реконструкцію каналізаційних мереж та колекторів на вул. Богданівській, вул. Р.Купчинського, вул. Кукурудзяній, вул. Б.Хмельницького, очисні споруди у Винниках, закрито у колектор Білогорський потік в районі вул. Широка, каналізовано район вул. Голубця, вулиці Щоголева, На Сторожі, Курінна, Надярна.

Нагадаємо, у серпні у Львові розпочали прокладати колектори у неканалізованих районах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.