Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Кам'янка-Бузький район

andy-travel.com.ua

Понеділок, 19 вересня 2016, 16:34

На Львівщині визначилися із найкращим районом області

Кам'янка-Бузький район

Кам’янка-Бузький район уже четверте поспіль залишається лідером серед усіх районів Львівщини.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на 1 вересня у рейтингу соціально-економічного розвитку районів та міст обласного значення на Львівщині окрім Кам’янка-Бузького, лідирують Яворівський та Жовківський райони.

Натомість останні місця отримали Старосамбірський,  Дрогобицький та Турківський райони.

Як наголосив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів, серед міст найкращі показники соціально-економічного розвитку констатували у Моршина та Львова, а останні місця посіли міста Дрогобич та Червоноград.

Зазначимо, у рейтингу враховується понад 20 показників соціально-економічного розвитку з різних джерел: розвиток промисловості, борги із заробітної плати, робота місцевої влади щодо надання земельних ділянок для учасників АТО, по гарячій лінії 112, функціонування ЦНАПів тощо.

Нагадаємо, у цьогорічному рейтингу за липень, травень та червень Кам’янка-Бузький район також був у лідерах, а серед міст – Львів, Трускавець та Моршин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.