Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

заробітна плата

fdlx.com

Вівторок, 20 вересня 2016, 17:30

Заступники міністрів отримуватимуть стовітсоткову премію

заробітна плата

Держчиновники вищої категорії будуть отримувати премії в розмірі 100% від окладу.

Про це йдеться у постанові уряду.

Державним службовцям, які займають посади державної служби категорії А, уряд встановив премію за результатами оцінювання службової діяльності у розмірі до 100% посадового окладу. 

"Установити премію за результатами оцінювання службової діяльності та місячну або квартальну премію державним службовцям, які займають посади державної служби категорії А та призначаються Кабінетом Міністрів України, у розмірі до 100 відсотків посадового окладу", – йдеться у постанові.

Зокрема, розмір премії державному секретарю визначається керівником державної служби в секретаріаті уряду за погодженням з прем’єр-міністром відповідно до подання міністра уряду. Також передбачається, що визначення розміру премії державним секретарям міністерств (заступникам міністрів) здійснюється керівником державної служби за поданням члена уряду, який очолює міністерство, за погодженням з міністром уряду.

Зазначається, що постанова набирає чинності з дня її опублікування та застосовується з 1 травня 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.