Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ворожіння

horo.tochka.net

Середа, 21 вересня 2016, 14:07

У Львові шахрайка виманила у студентки майже 25 тисяч гривень

ворожіння

Ворожка залякала дівчину, що з її родичами трапиться лихо, якщо вона не віддасть всі гроші та цінності.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора у Самбірський відділ поліції надійшло повідомлення від 35-річної мешканки одного із сіл району, котра повідомила, що невідома жінка, увійшвоши в довіру до її 17-річної дочки, заволоділа її коштами у сумі 18 тисяч гривень, золотими ланцюжком і підвіскою.

Як встановили правоохоронці, у Львові дівчина, що є студенткою одного з місцевих навчальних закладів, зустріла незнайому жінку віком 35-40 років.

Шахрайка розповіла, що з батьками дівчини може трапитись біда, тому аби відвернути лихо, студентка повинна віддати їй всі гроші і цінності, які має вдома.

Оскільки дівчина не мала з собою грошей, вона пообіцяла привезти кошти з дому. Шахрайка на таку пропозицію погодилась і запропонувала супроводжувати нову знайому у село.

Отримавши гроші та золото, зловмисниця заявила, що їй потрібно відмолити біду, натомість заборонила підглядати за собою та пішла, пообіцявши, що за кілька хвилин повернеться та віддасть студентці все, що від неї отримала.

Сума завданих збитків становить 24 тисячі гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють особу зловмисниці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.