Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

П'ятниця, 3 серпня 2012, 18:35

Для українського виборця у політиці повинна бути присутня певна офіційність, солідність – Юрій Шведа

«Партія регіонів та Об’єднана опозиція, з технологічної точки зору, -  представники старої школи, які ніякого креативу і нічого нового не проявили, їхні з’їзди такі ж, як і 10 років тому», – вважає викладач політології ЛНУ ім. І. Франка, кандидат політичних наук Юрій Шведа.

Що стосується родзинки – можна відзначити з’їзд Королевської «Україна вперед!», наче б креативно, але не достатньо зрозуміло для українського виборця, оскільки останній є значною мірою консервативним. Ті речі, які зробила Королевська, звичайно, виділили її з-поміж «партгостактивів радянських часів», але увагу чи симпатію людей привернуть навряд чи, – зазначає Юрій Шведа.

Політолог також вважає, що для українського виборця у політиці повинна бути присутня певна офіційність, солідність.

"У випадку  Королевської така солідність порушена, це, скоріше, схоже на шоу.

Тим часом «щось таке між одним і другим – це з’їзд партії УДАР, тут були й елементи чогось нового, але й збереглась солідність. Це більш вдалий варіант», – відзначає Шведа.

Натомість "Свобода" нічим не здивувала. «Технологічного ресурсу "Свободі" дуже і дуже бракує, вона надто консервативна. Це заганяє її в нішу підтримки тільки галицької», – каже політолог. 

Повністю прослухати коментар політолога Юрія Шведи щодо технологічної складодої проведення політичними партіями передвиборчих з'їздів можна прослухати тут  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.